تبلیغات شما اینجا قیمت سرور پرینتر اچ پی راهنمای خرید ویدئو پروژکتور اچ پی سرور سرور اچ پی سوئیچ شبکه سیسکو سوئیچ سیسکو یو پی اس فاراتل دوربین مداربسته سامسونگ دوربین مداربسته هایک ویژن دوربین مداربسته داهوا قیمت موبایل قیمت انواع گوشی قیمت گوشی پایین ترین قیمت گوشی بهترین گوشی برای موزیک بهترین گوشی برای سلفی بهترین گوشی برای بازی راهنمای خرید تلویزیون راهنمای خرید موبایل راهنمای خرید گوشی قیمت انواع تبلت قیمت تبلت لپ تاپ قیمت قیمت لپ تاپ قیمت لپ تاپ ایسوس سری x قیمت لپ تاپ ایسوس سری N قیمت لپ تاپ ایسوس سری v قیمت لپ تاپ ایسوس سری U قیمت لپ تاپ ایسوس سری K555 افزایش ورودی گوگل تور آنتالیا خیریه ها بک لینک آژانس دیجیتال مارکتینگ
بستن تبلیغات [X]
نان خرمایی چیست؟

یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین نان‌هایی که می‌توان در آموزشگاه شیرینی پزی دریافت کرد، نان خرمایی است. نانی که بدون شکر درست شده و طعم شیرین آن به خاطر وجود شهد خرما و تکه‌های خرمای داخل آن است. در کل بافت این کیک شبیه به نان شیرمال است و می‌توانید در آن تکه‌های خرما، گردو و یا حتی برگه آلو و هلو هم بسته به ذائقه خود داشته باشید.

علاقه‌مندان به انواع نان بدون شک عاشق این نوع از نان‌های خانگی خواهند شد. معمولاَ برای کسانی که مشکلات تغذیه‌ای دارند و یا افراد مسن که دوست دارند نان‌هایی با ارزش غذایی بالا مصرف کنند نان خرمایی سرآشپز نادیا پیشنهاد می‌شود.

مواد تشکیل دهنده نان خرمایی عبارتند از:

آرد سفید

کره

تخم مرغ

ماست

تکه‌های خرما

مغز گردو

رنده پوست لیمو

برای مهمانی‌های خودمانی و زمانی که بزرگان فامیل مهمان جمع شما هستند، آموزشگاه شیرینی پزی پیشنهاد می‌کند که از این نان برای پذیرایی استفاده کنید.

البته این فقط پیشنهاد ماست و شما می‌توانید بسته به ذائقه غذایی خود و یا مهمانانتان ، در هر شرایطی از آن استفاده کنید.

نان خرمایی مناسب چه شرایطی است؟

شما می‌توانید برای سفر به طبیعت، مسافرت‌های کاری و یا حتی تغذیه محل کارتان از این نوع نان‌‌ها استفاده کنید. نان خرمایی را می‌توان برای صبحانه‌های سرپایی و یا حتی اعیانی هم استفاده کرد. هنگامی که زمان کمی برای صرف صبحانه دارید و یا می‌خواهید یک مهمانی خاص برای مهمان خود تدارک ببینید، این نان مطمئناً به کمک شما خواهد آمد.

نحوه نگهداری نان خرمایی

خوشبختانه نگهداری از نان‌های خرمایی به هیچ عنوان کار پیچیده و حساسی نیست و به همین خاطر است که شما می‌توانید همیشه چند تا از این نان را در کیف خود به همراه داشته باشید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که نان‌ها را در یک ظرف دربسته و به دور از نور خورشید قرار دهید. با این کار نان‌ها بوی مطبوع کره خود را از دست نخواهند داد و شما می‌توانید آنها را به مدت ۴ روز با کیفیت روز اول نگهداری کنید. اگر مقدار بیشتری از این نان تهیه کرده‌اید و احتمال می‌دهید که بیشتر از ۴ روز طول می‌کشد تا نان‌ها تمام شود، آن‌ها را در جایی خنک از آشپزخانه و یا بالکن و به دور از نور آفتاب قرار دهید. شما حتی می‌توانید به هنگام سرو نان‌ها، آنها را به مدت چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

پیشنهاد سرآشپز نادیا برای سرو

این نان‌ها آنقدر دوست داشتنی هستند که در هر شرایطی و با هر نوشیدنی طعم بی نظیر خود را حفظ خواهند کرد. با این حال کودکان دوست دارند این نان را با شیر و یا حتی یک لیوان آب پرتفال طبیعی میل کنند و بزرگتر‌ها می‌توانند از انواع دمنوش در کنار این نان استفاده کنند. در ادامهبا آموزش های آموزشگاه شیرینی پزی همراه باشید.


ن : آموزشگاه شیرینی پزی
ت : چهارشنبه 22 شهريور 1396
جهت اطلاع از کد های قالب و ویــــرایش قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.

نام :
وب :
پیام :
4+2=:
 
(بارگزاري مجدد)